WGCC ry:n HALLITUS

WGCC ry hallitus 2024

Mika Aitio Puheenjohtaja 040 550 4205 mika.aitio(at)ursuit.com
Tommi Tuusa Kapteeni 050 521 6699 tommi.tuusa(at)wgcc.fi
Tia Melava Ladykapteeni 040 045 3177 tia.melava(at)wgcc.fi
Pasi Kuhalainen Sihteeri 040 823 8781 pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi
Riku Nore Nuoriso 044 033 3892 rikunore(at)hotmail.com
Maija Maunu      
Veli-Matti Toivonen Seniorit 044 724 6000 veli-matti.toivonen(at)wgcc.fi
Riitta Noponen Aktivointi 040 801 9185 riitta.noponen(at)wgcc.fi
Eva Ake Rahastonhoitaja 040 545 5170 eva.ake(at)wgcc.fi

WGCC ry Hallituksen esittely

Hallituksen jäseniä pyydettiin vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:
- Kuinka kauan olet pelannut golfia?
- Kuinka kauan olet ollut WGCC ry:n hallituksessa?
- Rooli hallituksessa?
- Oletko mukana muussa toiminnassa Wiurilassa?
- Fiiliksiä tulevasta kaudesta, mun tapa pelata tai jotain hauskaa sanottavaa lukijoille :)

 

MIKA

-Golfin aloitin vuonna 1995 ja kovaa kolahti heti alusta lähtien. Vuosittaiset kierrokset on sadan molemmin puolin ja yhden vuorokauden ennätys on 10 täyttä kierrosta…
-Hallituksessa toimin toista vuotta puheenjohtajana ja aiemmin olen toiminut junioritoimikunnassa, kilpailutoimikunnassa  ja kapteeninakin muutaman kauden. Olen myös ollut jo useamman vuoden osakeyhtiön hallituksessa jäsenenä.
-Golfia tulen pelaamaan mahdollisuuksien mukaan aina kun ehdin ja mukaan saa tulla lähtöihin jos aikaiset aamut maistuvat.Alkavalla kaudella minut löytää myös Wiurilan Padel kentältä. Saa toki  haastaa siinäkin lajissa.
-Jäsenistöltä toivon palautetta seuran asioissa ja yhtiönkin suuntaan lupaan viedä asioita eteenpäin käsiteltäväksi. Hymyillään kun pelataan!

 

TOMMI

 

-Golfin aloitin muistaakseni vuonna 1999 ja eräs työkaveri sitten ilmoitti minut green card suoritukseen kertomatta minulle.
-Hallituksessa meneillään kuudes vuosi ja toisen kauteni viimeinen vuoteni seuran Kapteenina.
-Kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vetovastuu on minulla, sekä olen mukana myös pienelllä panoksella nuorisotoimikunnassa tarpeen mukaan.
-Pelillisiä tavoitteitani on pärjätä FST:llä eli Suomen golfsenioreiden kiertueella mahdollisimman hyvin. Olen mukana myös kotikentän kisoissa aina aikataulun salliessa - samaan kannustaisin kaikkia jäseniä.
-Uskon että edessä on todella hieno kausi 2024 Wiurilassa. Toivomme paljon palautetta jäsenistöltä, niin positiivista kuin risujakin. Risujen kanssa olisi aina hienoa saada myös parannusehdotus palautteen mukana.
-Jos näet nimeni Nexgolfissa ja lähdössä on tilaa, niin mukaan vaan - olisi mukava tutustua paremmin niin moneen jäseneen kuin mahdollista. 

 

TIA

 

WGCC:n naistoimikunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen kaudella 2022.
Olen ollut myös WGCC:n seuratoiminnassa aktiivisesti mukana aikaisempina vuosina: juniorien parissa nuorisotoimikunnassa, ladykapteenina, hallituksessa ja kilpailutoimikunnassa. Nyt palaan kymmenen vuoden tauon jälkeen lady kapteeniin rooliin ja mielenkiinnolla odotan mitä kausi tuo tullessaan. Kilpailutoimikunnassa olenkin jo ollut mukana vuodesta 2021 lähtien.

Golfin olen aloittanut vasta aikuisiällä, mutta silti takana on jo noin 20 vuotta upean harrastuksen parissa. Itse kisailen myös aina kuin mahdollista, koska se on mielestäni golfia parhaimmillaan :). Tosin nautin myös luonnosta ja kaikesta visuaalisesta kauneudesta mitä golf usein tarjoaa.

Minun lähtööni saa aina tulla mukaan ja mielestäni golfin yksi parhaimmista puolista on sen sosiaalisuus ja mahdollisuus tutustua erilaisiin ihmisiin. Vaikka pidänkin kilpailemisesta, osaan myös ottaa rennosti ja rakastan huumoria kentällä. Oma mottoni onkin, että ei totisesti vaan tosissaan.
Aurinkoista ja onnistunutta golfkautta kaikille.

 

VELI-MATTI

-Kuva ja teksti tulossa
 

 

MAIJA
-Kuva ja teksti tulossa

 

 

PASI

-Suoritin Green Cardin keväällä 2001, joten hieman yli 20 vuotta ja pian 2000 täyttä kierrosta on tullut harjoiteltua tätä lajia.
-Aloitin Wiurila Golfin hallituksessa 2012 ja toimin kaksi kolmivuotiskautta seurassa junioritoiminnan vetäjänä. Nyt toimin seuran sihteerin tehtävissä.
-Olen toiminut myös seuran nuoriso- sekä kilpa- ja tasoitustoimikunnassa. Golfin liittotuomarin tehtävissä olen toiminut vuodesta 2013 noin 10 kisapäivän kausivauhtia niin koti- kuin vieraskentillä.
-Autan erityisesti golfin sääntöasioissa, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä. Toivon aurinkoista ja antoisaa golfkautta kaikille !

 

RIITTA

 

-Green Cardin suoritin muistaakseni vuonna 2003, ja sen jälkeen pelasin pitkään sellaiset 20-25 kierrosta per vuosi, mutta muutamana viime vuonna jo selvästi enemmän.
-Hallituksessa olen ollut vuodesta 2021 ja roolini on aktivointitoimikunnan puheenjohtaja.
-Aktivoinnin tehtävänä on edistää jäsenten yhteisöllisyyttä järjestämällä erilaisia aktiviteetteja treeneistä huveihin. Vinkkejä, ideoita, palautetta otankin näiden tiimoilta mielellään vastaan. Vaikka pidän tosi paljon myös kilpailemisesta, niin golf on minulle ensisijaisesti sosiaalista kuntourheilua, jossa edetään rennolla readygolf-meiningillä. Mielellään pelaan myös uusien ihmisten kanssa, joten jos lähdössä vain on tilaa, niin seuraan saa vapaasti lyöttäytyä.  Aurinkoista golfkautta kaikille.

 

EVA

 

-Suoritin green cardin keväällä 2008. Kierroksia tulee kaudessa 60-70.
-Aloitin 2021 WGCC ry:n hallituksessa ja toimin rahastonhoitajana. Pyrin mahdollisuuksien mukaan osallistumaan talkoisiin ja muihin tehtäviin kuten esimerkiksi forecaddienä kilpailuissa.
-
Yleensä pelaan aamuisin jos mahdollista. Pelaan mielellän reippaasti yrittämättä kuitenkaan hosua. Ulkoilun ja liikunnan lisäksi golfissa on mukavaa tutustua uusiin ihmisiin.

 

RIKU

- Kuva ja teksti tulossa