WGCC ry:n HALLITUS

 

Minna Gråsten Puheenjohtaja 040 577 8819
Veli-Matti Toivonen Kapteeni 044 724 6000
Pikita Lempiäinen-Koponen Ladykapteeni 040 555 3415
Petri Kallijärvi Sihteeri 050 346 9527
Marko Paassilta  Nuoriso 040 480 1447
Tuula Koponen Kenttätoimikunta 050 367 5156
Tapio Rohkea Seniorit 040 543 4549
Tommi Tuusa Tiedotus 050 521 6699

sähköpostit: etunimi.sukunimi@wgcc.fi

WGCC ry Hallituksen esittely

Hallituksen jäseniä pyydettiin vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:
- Kuinka kauan olet pelannut golfia?
- Kuinka kauan olet ollut WGCC ry:n hallituksessa?
- Rooli hallituksessa?
- Oletko mukana muussa toiminnassa Wiurilassa?
- Fiiliksiä tulevasta kaudesta, mun tapa pelata tai jotain hauskaa sanottavaa lukijoille :)

 MINNA

-Nyt käynnistynyt kausi taitaa olla seitsemäs pelivuosi. Alkuun ajattelin, että ei tämä ole ehkä mun laji, mutta niin vain koukutti mukaansa. 
-Hallituksessa tämä on nyt kolmas vuosi. Ensin olin kaksi vuotta ladykapteenina; siinä hommassa tutustui kivasti wiurilalaisiin ja muihinkin golffareihin. Tällä kaudella olen hallituksen puheenjohtaja  ja lisäksi jäsenenä klubitoimikunnassa ja ladytoimikunnassa. Hommani puheenjohtajana on huolehtia siitä, että seuran hallinto pyörii hyvässä hengessä ja että seura tarjoaa mahdollisimman monelle mielekkäitä ja hauskoja osallistumis- ja kehittymismahdollisuuksia kukin omien mieltymystensä mukaan. Tärkeintä on, että seuran jäsen saa jäsenmaksulleen omasta mielestään vastinetta. 
-Joku tykkää kilpailla muita pelaajia vastaan, toinen itseään, ja kolmas taas pelailee huvikseen; kaikki on ok. Ehkäpä juuri tuo on se mun tapa pelata; kaikkien tapa harrastaa on yhtä arvokas.

 VELI-MATTI
 

-Golfin pelaaminen tuli aloitettua 2009 keväällä.
-Hallitukseen minut pyydettiin mukaan vuonna 2014. hallitus historia alkoi ensin klubitoimikunnan vetäjänä sekä kilpailutoimikunnalla, seuraavana vuonna minut valittiin kapteenkisi, jota olin kaksi vuotta. Jurin pois jäätyä 14-vuotis puheenjohtaja kaudelta seura valitsi minut 2017 puheenjohtaajaksi, jota olin yhden kauden. Tällä hetkellä toimin taas seuran kapteenina.
-Vähä kaikkea mitä ehtii
-Kausi näyttää aina niin lupaavalta ennen kun tajuaa omat rajansa ja pää painuu taas alas, mikä ei ole ollenkaan huono pitäähän sitä palloa katsoa. 
-Mun tapa pelata on liikkua hyvässä porukassa ja tutustua eri ihmisiin.

PIKITA

-Muistaakseni aloittelin pelaamisen n. 10v sitten, mutta mitenkään tarkka tämä muistikuva ei ole.
-Hallituksessa tämän kauden alusta Ladykapteenin ominaisuudessa. Muu toimintani seurassa rajoittuu pelaamiseen, tapahtumiin ja kilpailuihin osallistumiseen.
-Tavoite “lisää pysyviä jäseniä seuraan” kuulostaa hyvältä, joten sitä kohti pelinautinnoista tinkimättä.

PETRI

-Green Card v 1997; 12 v välillä pelaamatta ja nyt v:sta 2012 aktiivisesti
-3. Kausi hallituksessa
-Sihteeri/rahastonhoitaja
-Talkoissa aina kun mahdollista
-Kentällä pitää olla hauskaa vaikkei peli aina kuljekkaan halutulla tavalla; ja jos ei ole hauskaa niin älä pura kiukkuasi pelikavereihin tai kenttään, koska ne yleensä ovat syyttömiä!!

TAPIO

-Green cardin suoritin syksyllä 1998 eli jo viime vuosituhannella, sen jälkeen pelannut vähintään 100 kierrosta kaudessa (- nykyään yli 200 kierrosta), oman osakkeen ostin varmaan jo 2002.  
-RY:n hallituksessa olin jo Tukin aikana tiedottamisasioisssa, reuman myötä jättäydyin pois ja nyt 8:tta vuotta hoitanut seniorien asioita ja vähän kaikessa mukana,  varsinkin kentänhoidossa (kierroksella ja talven aikana).
-Yritän olla positiivinen ja kannustava kentällä ja etenen reippaasti ja haluaisin,  että muutkin pelaisivat  ‘ready-golffia’.
-Minuun saa ottaa yhteyttä ja minusta saa kierrokselle pelikaverin, jos tarvetta.

TUULA

-Ensimmäinen kesä pelin merkeissä oli 2006. Ystävä Salosta ja toinen Pohjois-Karjalasta ”painostivat” suorittamaan Creen Cardin ja kiitos heille ,mukavaa on ollut.
-Hallituksessa alkaa neljäs kausi.
-Kenttätoimikunnan puheenjohtaja. Toimin myös ladytoimikunnassa.
-Yritän pelata rentoa readygolfia. Nautin mukavasta seurasta ja huumorista myös kentällä. Toivon myös kaikille jäsenille ja vieraspelaajille aurinkoisia ja onnistuneita kierroksia.

MARKO

-Aloitin golfin vuonna 2002, töiden kautta. Ajatus oli että kokeillaan nyt vähän, mutta aika heti koukussa.
-1. kausi hallituksessa, rooli Nuorisotoimikunnan vetäjä. Nuorisotoimikunnassa mukana jo pitkään.
-#muntapapelata: peli on hauskaa. Tosissaan mutta ei vakavasti. Pelaan luultavasti tänäkin vuonna aika paljon, toivottavasti monien Wiurilan jäsenten kanssa.

TOMMI

-Golfin aloitin muistaakseni vuonna 1999 ja eräs työkaveri sitten ilmoitti minut green card suoritukseen.
-Hallituksessa meneillään ensimmäinen vuosi.
-Tiedottamisen päälle katsominen on roolini hallituksessa. Jos aiheeseen liittyvää kysyttävää tai ideaa, niin olkaa yhteyksissä. Tavoite saada aktiivisesti kaikki oleellinen tieto jaetuksi jäsenistölle eri kanavia pitkin.
-Olen ollut jo pitkään mukana Wiurilan nuorisotoimikunnassa ja se rooli jatkuu edelleen
-Uskon että edessä on hieno kausi Wiurilassa. Kenttä ollut hienossa kunnossa jo huhtikuussa ja liikkeellä on nähty runsaasti hyväntuulisia pelaajia. Pidän reippaasta etenemisestä kentällä eli pyrin olemaan aina valmis kun on oma vuoro pelata.