Senior Aluetour 2018

Lounais-Suomen Senior AT –osakilpailut ovat:
1) ti 12.06. Harjattula Golf & CC (Turku)    KUTSU               tulokset
2) la 14.07. Alastaro Golf                             KUTSU               tulokset
3) to 02.08. Yyteri Golf                                KUTSU                tulokset

Finaali pelataan Ruuhikoski Golfin (EPG) kentällä Seinäjoella.

HUOM !
Ilmoittautuminen muuttunut :

Ilmoittautumistapa www.suomengolfseniorit.fi > golfbox-kilpailukalenteri
Käyttäjätunnus: FI - kotiseuran numero - jäsennumero (esim. FI-36-2051), katso jäsenkortista
Salasana: syntymäaika muodossa 051040.
Anna sähköpostiosoite ja/tai kännykkänumero.
Tarkista että oma nimesi tulee pelaajalistalle.
Tasoitukset päivitetään kilpailupäivän aamuna keskusrekisteristä.
Pelaaja vastaa, että tasoitus on oikein oman golfseuran tiedostossa.
Väärällä tasoituksella pelaaminen aiheuttaa kilpailusta hylkäämisen.

 

 

Kilpailuohje 2018     

04.02.2018/PRe

 

Aluetour kilpailuohje 2018

Kilpailu on tarkoitettu Suomen Golfsenioreiden (SGS) jäsenille, joilla aktiivinen EGA-tasoitus. SGS:n jäsenyys on todistettava caddiemasterille kilpailuun ilmoittauduttaessa.  Kilpailussa pelataan kolme  osakilpailua seitsemällä alueella ja finaali kutsukilpailuna.  Osakilpailussa jokaisen sarjan 20 parasta saa rankingpisteitä. Pistetaulukko ja henkilökohtainen pistetilanne alueittain ja muut tilastot löytyvät SGS:n GolfBoxista. Pelaajapisteissä huomioidaan jokaisessa osakilpailussa (3) saavutetut pisteet. Finaaliin kutsutaan pelaajat alueittain ja sarjoittain suhteutettuna pelaajamääriin lopullisen rankinglistan perusteella. Aluekoordinaattorit lähettävät kutsut sähköpostilla alueeltaan finaaliin valituille pelaajille . Aluetourin kaikki kilpailut hoidetaan GolfBoxin kautta.  Aluetourin osakilpailuista vastaavat  aluekoordinaattorit, kukin omalla alueellaan.  Kokonaisvastuu Aluetourin kilpailuista on kiertuepäälliköllä.

 

 1. Pelimuoto miehillä 18 r lp hcp ja naisilla 18 r lp hcp sarjassa N50 ja 18r pb sarjassa N65.
 2. Sarjat ja tii:                    miehet 50v, keltainen tii,

miehet 60v, keltainen tii

miehet 65v, keltainen tii

miehet 70v, sininen tii

naiset 50v, punainen tii

naiset 65v, punainen tii                                                                                         Mikäli joku ym tii ei ole kentällä käytössä, aluekoordinaattori määrittelee pelattavan tiin.

 1. Henkilökohtaiset tasoitusrajat: miehet M50 4,5-36,0  ja M60,M65 ja M70 6,0-36,0

                                                         naiset 8,0-36,0                                                                                                                                                                                                               Kun kilpailija on osallistunut ensimmäiseen osakilpailuun ja täyttänyt silloin tasoitusrajat, on hän     oikeutettu osallistumaan jäljellä oleviin kilpailuihin, vaikka hänen tasoituksensa olisi laskenut alarajaa alemmaksi.

 1. Ilmoittautuminen jokaiseen kilpailuun tapahtuu SGS:n GolfBoxin kautta kutsussa mainitulla tavalla.    Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kutsussa mainitaan, ensin karsitaan alueen ulkopuolelta ilmoittautuneet ja sitten ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt, että nimesi saa näkyä lähtö- ja tuloslistoilla sekä kilpailussa otettuja kuvia saa julkaista.
 2.  Sarjat pelataan järjestävän seuran ja aluekoordinaattorin sopimassa järjestyksessä, mutta sarja aina kerrallaan (saman sarjan pelaajat peräkkäin). Osallistujalista ja lähtölista löytyvät GolfBxista.
 3. Golf-auton käyttö terveydellisistä syistä johtuen on sallittu
 4. Etäisyysmittarin käyttö on sallittu
 5. Tasatuloksen sattuessa, paremman sijoituksen saa se pelaaja. jolla on alhaisempi tarkka tasoitus. Mikäli tarkka tasoitus on sama, sitten matemaattinen menetelmä ja viimeiseksi arvomta.
 6. Osakilpailujen tulokset ovat GolfBoxissa ko kilpailun kohdalla.
 7. Kilpailujen palkinnoista vastaa järjestävä seura. Sarjoittain palkitaan parhaat pelaajat valtakunnallisen ketjun lahjakortein.  Osallistujien lukumäärä ratkaisee palkittavien määrän sarjoittain.
 8. Kilpailujen järjestelyt hoidetaan seurakohtaisesti yhdessä aluekoordinaattoreiden kanssa
 9. Pelaajalla on mahdollisuus osallistua oman alueensa ulkopuolella olevaan osakilpailuun ja hän on oikeutettu saamaan sijoituksen mukainen palkinto. Rankingpisteitä hän ei tästä kilpailusta saa.
 10. Kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä kilpailusääntöjä- Lisäksi noudatetaan Suomen Golfliiton paikallissääntöjä (hard card) sekä kentän paikallissääntöjä ja SGS:n aluetourin sääntöjä ja kilpailuohjeita.                                                                                                          

 

Tags: