KENTTÄ

PAIKALLISSÄÄNNÖT

VÄYLÄT

KENTÄNHOITO

WGCC EVAKUOINTISUUNNITELMA

TULOSKORTTI

SLOPE

PAR  3

PISTEBOGEYLASKIN

YMPÄRISTÖRAPORTTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÄYLIIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN tästä

Wiurila Golf & Country Club sijaitsee Salossa, Wiurilan ja Vuorentaan kartanoiden mailla, 5 km:n päässä Salon keskustasta. Kansainväliset mitat täyttävä 18-reikäinen golfkenttä on valmistunut vuonna 1990 ja sen on suunnitellut golfratoihin erikoistunut arkkitehti Kosti Kuronen.

Wiurila Golf & Country Club on luonnonkauniilla 92 hehtaarin alueella, C.L. Engelin piirtämien rakennusten ympärillä. Alueella on myös suuri driving range, harjoitusgreenit ja –bunkkerit, jotka ovat avoinna kaikille. Reitin varrella voi nauttia alueen kumpuilevasta ja vaihtelevasta maastosta sekä kauniista kartanomiljööstä. Wiurilan golfkentän vehreä ja runsaslajinen puusto tekevät golfin peluusta myös todellisen luontoretken.

PITKÄ SESONKI

Kentän pelikausi on Suomen pisimpiä, alkaen normaalisti jo huhtikuusta ja jatkuen aina marraskuulle asti. Kenttä tunnetaan miellyttävän leveistä ja vaihtelevista väylistään. Korkeuseroa kentältä löytyy yli 50 metriä. Aloittelijalle kenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lajiin tutustumiseen ja jo pidemmälle ehtineille haasteellisuutta löytyy riittävästi.