Jäsentiedote maaliskuu 2022

Hyvää Kevään odotusta Jäsenistölle.
 
Kentällä on vielä melkoisesti jäätä ja mielenkiinnolla odotamme mitä alta paljastuu. Lunta on jo poistettu greeneiltä ja teeboxeista, sekä hiekoitus aloitettu. Jonkin aikaa siis pitää vielä odottaa.
 
Kevätkokouksessa 15.2.2022 yhdistyksen hallituksessa tapahtui yksi muutos eli Tia Melava otti vastaan Ladykapteenin/naistoimikunnan puheenjohtajan roolin Pikita Lempiäinen-Koposelta. Toivotetaan Tia tervetulleeksi ja iso kiitos Pikitalle hienosti hoidetusta vapaaehtoistyöstä. Hallituksen kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät WWW-sivuilta.
 
Kisakalenteri on myös lähes valmis ja kausi alkaa Kapteenien Kierroksella 24.4.2022.
Seuran mestaruuksista pelataan vuonna 2022 mahdollisimman monissa sarjoissa. Pitkin kautta kalenterista tulee löytymään tuttuja kisoja ja ideoita uusita kisoista otetaan mielellään vastaan.
 
Sääntöilta järjestetään 5.4.2022 kello 18:00 Seuran kauden 2022 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Ilmoittautuminen Nexgolfiiin ja osallistua voi etänä tai klubilla (kerro ilmoittautuessa). Toimitamme Teams linkin ennen koulutusta. Koulutuksesta vastaa liittotuomarimme Pasi Kuhalainen.
 
Kausi 2022 lähestyy ja on myös jäsenmaksujen aika. Lasku löytyy Nexgolfistanne ja sähköpostistanne, jonka olette Nexgolfiin ilmoittaneet. Postin otsikkona on "Nexgolf sähköinen laskutus [WGCC]". Jos ei laskua saapuneissa posteissa näy, niin kurkatkaa roskapostiin tai omaan Nexgolf profiiliin.
Ne muutamat jäsenet, jotka ette ole sähköpostianne Nexgolfiin ilmoittaneet, tulette saamaan laskun perinteisellä kirjepostilla. Ilmoittamalla sähköpostinne ensi vuonna tekin saatte laskun sähköisenä.
Jäsenmaksua ei voi suorittaa esim. caddiemasterin tiskille, vaan ainoa tapa on maksaa se pankkiin laskussa olevaa viitettä käyttäen. Eräpäivä siis 15.3.2022
Samalla kertaa voit tutustua jäsenetuihimme https://www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut
 
Jos pelioikeus on vielä hankimatta, niin sen voi tehdä esim. https://www.wgcc.fi/pelioikeusvaraus2022. Ja osakkaat muistakaa tehdä pelioikeusilmoitus ajoissa.
 
Uusi Head Pro Mika Mäki aloitti Wiurilassa 1.1.2022. Talvitreenit ovat jo pyörineet kivasti hänen kuplahallissaan Turussa. Lisää infoa tulevasta tarjonnasta https://www.mmgolf.fi/kesavalmennus.
Infoa tulossa myös lähipäivinä: https://www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Seura-aktiiveja kaivataan lisää. Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Meitä vapaaehtoisia ei koskaan ole liikaa. Mitä enemmän resursseja, sen paremmin pystyisimme palvelemaan jäsenistöä - osallistumalla on mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa.

 
Terveisin
WGCC ry Hallitus