AKTIVOINTITOIMINTA

 

Toimintasuunnitelma 2022

Aktivoinnin tavoitteena on tukea seuran jäseniä ja edistää yhteisöllisyyttä järjestämällä aktiviteetteja, joilla yhä useampi, oli kyseessä sitten juuri golfharrastuksen aloittanut tai jo vanha konkari, saadaan osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan ja tapahtumiin ja siten sekä kehittymään pelaajana että kasvattamaan sosiaalista verkostoaan osana seurayhteisöä.

Seura tukee jäsentensä osallistumista Head Pro Mika Mäen opetukseen. Torstaina 21.4. järjestetään maksuttomat 2 tunnin starttitreenit (SÄÄVARAUS). Nämä treenit ovat ensisijaisesti tarkoitettu vähemmän pelanneille ja greencardin hiljattain suorittaneille, mutta muutkin ovat tervetulleita. Lisäksi kauden mittaan järjestetään eri osa-alueisiin keskittyviä avoimia seuratreenejä. Ensimmäiset on suunniteltu pidettäväksi helatorstainan 26.5.  Myös tutortoimintaa toimintaa jatketaan greencardin juuri suorittaneille jäsenille.

Seuran jäsenille järjestetään kauden aikana yksi kaikille avoin päivän pelimatka jollekin lähialueen kentälle. Tällä kaudella suunnataan sunnuntaina 28.8. Hills by GoGolfiin Vihtiin, jossa pelataan musta kenttä. Tämä matka on ikärajaton ja tarkoitettu kaikille jäsenille junnusta senioreihin. Perinteinen Äijien Reissu miehille suuntaa puolestaan perjantaina 29.7. Hämeenlinnaan Aulanko Golfiin.

Ladykapteenin toimenkuvan jonkin verran muuttuessa naisten peli-iltojen järjestämisestä vastaa tällä kaudella Aktivointitoimikunta. Peli-iltoja järjestetään 3.5. alkaen kaksi kertaa kuussa toukokuusta elokuuhun pois lukien heinäkuu. 

Yhteistyössä Nuorisotoimikunnan kanssa pyritään järjestetään matalan kynnyksen kilpailu  +36 tasoituksella pelaaville jäsenille. Sarjoina juniorit ja yleinen.

Kauden päätösjuhlaa vanhassa muodossaan ei enää järjestetä. Sen sijaan pyritään panostamaan enemmän muihin seuran tapahtumiin. Useimpien seuran kilpailujen yhteyteen lisättiin jo kaudella 2021 ruokailu, ja tätä jatketaan myös tällä kaudella. Yhden tai useamman kilpailun yhteyteen pyritään järjestämään rentoa oheisohjelmaa, myös sellaista, johon ovat tervetulleita jäsenet, jotka eivät osallistu itse kilpailuun.  

Aktiivista golfkautta kaikille!

 

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

2021 toiminta

Matalan kynnyksen kisat ke 25.8.2021 klo 17:30

Tämä puolen kierroksen mittainen rento kilpailu on tasoituksella 36-54 pelaaville seuramme jäsenille ja tarjoaa hyvän tilaisuuden paineettomasti kokeilla kilpailemista ja saada siten rohkeutta osallistua jatkossa myös seuran muihin kilpailuihin. Sarjoja on kaksi, juniorit ja yleinen, ja kisamuotona pistebogey. Mukana on myös erikoiskilpailuja. Ilmoittautumiset NexGolfiin ma 23.8.2021 klo 15:00 mennessä.

 

Kehitä Liikkuvuuttasi ja Lihaskuntoasi

Seuramme jäsen, fysioterapeutti Jusa Lindström on tehnyt verkkoon sarjan golfareiden oheisharjoitteluun tarkoitettuja treenivideoita, jotka ovat nyt seuran jäsenten vapaasti hyödynnettävissä. Näin pääset treeneihin:

1. Avaa sivu linkistä https://golf-physio.teachable.com/ 
2. Oikeasta yläkulmasta rekisteröidy. HUOM vahvista kirjautuminen, kun saat linkin rekisteröitymiseen käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen.
3. Klikkaa "aloita treenit tästä"
4. Klikkaa "ilmoittaudu kurssille"
5. Klikkaa maksuvaiheessa "Lisää alennuskuponki", kirjoita siihen Wiurila2021, jolloin saat 100% alennuksen

HUOM! Treenit ovat maksuttomia vain WGCC:n jäsenille, joten ethän jaa alennuskuponkia koskevaa tietoa ulkopuolisille.

Jatkokehitystä varten Jusa ottaa vastaan mielellään myös palautetta treeneistä. Palautteen voit lähettää osoitteeseen golfphysioy@gmail.com.

Mukavia treenihetkiä!

 


 

Aktivointitoimikunta on uusi toimikunta, jonka tavoitteena on saada yhä useampi seuran jäsen osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan ja tapahtumiin. Toimikunta suunnittelee ja vastaa yhdessä Golfpro Miikka Heinosen kanssa seuran tukemasta opetustoiminnasta sekä tutortoiminnasta green cardin juuri suorittaneille uusille pelaajille. Toimikunta järjestää myös muita tapahtumia, kuten esimerkiksi kaikille avoimia pelimatkoja vieraskentille, leikkimielisiä kisoja sekä muuta aktivoivaa toimintaa. Lisäksi toimikunnan tehtäviin kuuluu viestintää ja markkinointia yhteistyössä Oy:n kanssa.  

Vuoden 2021 toiminta alkaa toukokuun alussa järjestettävillä Miikka Heinosen vetämillä starttitreeneillä Wiurilan rangella. Tämän jäsenille maksuttoman puolitoistatuntisen treenin tarkoituksena on palauttaa mieleen talven aikana mahdollisesti unohtuneita perusasioita. Treenit on tarkoitettu ensisijaisesti vähemmän pelanneille, mutta kaikki jäsenet ovat silti tervetulleita. Koronasäännösten ja treenien sujuvuuden johdosta treeneihin pystytään ottamaan korkeintaan 10 henkilöä per kerta ja jäsen voi ilmoittautua vain yhteen treeniin. Alkuun treenikertoja on kolme kpl viikolla 18, mutta mikäli treenit täyttyvät nopeasti, niitä voidaan järjestää lisää viikolla 19. Treenien aikaan paikalla on myös hallituksen jäseniä, joten osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta ja esittää toiveita seuran toiminnasta. 

Jatkamme myös tänä vuonna aiempina vuosina hyväksi todettua tutortoimintaa green cardin juuri suorittaneille jäsenille. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan tutorina, tai olet uusi, juuri kortin suorittanut jäsen ja kaipaat omaa tutoria, niin ota yhteyttä toimikuntaan. Seura tarjoaa yhden ilmaisen kierroksen kaikille seuraan liittyneille tuoreille golfareille. 

Haluamme kannustaa jäseniämme pelaamaan mahdollisimman paljon tasoituskierroksia niin Wiurilassa kuin muillakin kentillä. Siksi haastamme kaikki jäsenet tasoituskorttikilpaan. Palkitsemme kauden päättyessä Everybody-kisan yhteydessä kolme suhteessa eniten tasoituskierroksia pelannutta jäsentämme. Jäsenen pitää itse ilmoittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle määräaikaan mennessä montako kierrosta on pelannut ja moniko niistä on ollut tasoituskierros (9- ja 18-reikäiset molemmat lasketaan). Ilmoitus perustuu rehellisyyteen, ja jotta tulos voidaan huomioida, niin kierroksia pitää olla pelattuna kauden aikana vähintään 20 kpl. Tasoituskierroksen pelaamiseen ei vaadita muuta kuin tasoituskelpoinen kenttä, ilmoitus tasoituskierroksen pelaamisesta merkkarille ennen kierrosta ja kierros golfin sääntöjä noudattaen. Ja lopuksi luonnollisesti tulos ja merkkarin nimi pitää ilmoittaa tasoitusjärjestelmään.  

Viime kauden jäsenkyselyn palautteissa toivottiin lisää yhteisiä matkoja vieraskentille. Tutkimmekin, josko saisimme sellaisen järjestettyä syyskuun alkupuolelle. Kyseessä olisi kaikille jäsenille avoin päiväretki. Seura järjestää kuljetuksen (mahdolliset koronarajoitukset huomioiden), mutta green feen kukin maksaa itse. Tästä lisää, kunhan yksityiskohtia alkaa selviämään.   

 

Aktiivista ja aurinkoista golfkautta kaikille!

Tags: