Toimintasuunnitelma 2018 ja -kertomus 2017

Toimintakertomus 2017 ja toimintasuunnitelma  2018 :

Kausi avattiin 6.4.2017 ja joukko senioreja oli mukana pelaamassa; jo ennen kentän avaamista kenttää siistittiin ja risukoita raivattiin pääasiassa seniorien toimesta sekä jo perinteeksi muodostuneet papanatalkoot 18. & 19.10.2017 ja kausi loppui 30.11.2017.
Seniorit olivat lisäksi ahkerasti mukana toimitsijatehtävissä juniorien ja seniorien valtakunnallisissa kisoissa.

Senioriliiga alkoi keskiviikkona 17.5 - ensimmäinen vastustaja oli Loimijoki. Peli pelattiin vieraissa ja ’tappion karvas kalkki’  todella haastavakuntoisella kentällä. Pelit jatkuivat pitkin kesää. Pelit kulkivat vaihtelevasti ja loppusijoitus tasaisessa liigassa oli toiseksi viimeinen, missä on paljon parantamista ensi vuodelle. Ilmoittautumiset hoidettiin NexGolfin kautta ja uudistus tuntuu toimivan.  Liigaotteluihin osallistui 33 eri pelaajaa (23 mies- ja 10 naispelaajaa). Senioriliigan voiton vei tällä kertaa Aura Golf.

Kesäkuussa alkoi seniorien viikkokisa, jota pelattiin koko kesän ajan.
Kilpailuun osallistui kesän aikana kaikkiaan 13 nais- ja 40 miespelaajaa ja kosteasta kesästä huolimatta kisakierroksia yhteensä 406 !
Kolmen kärki naisten sarjassa Marjaleena Ruohonen, Ulla Mattsson sekä Helena Vuorela sekä miesten sarjassa Juhani Lyytinen, Pekka Suominen ja Olli Hakala.
Parhaat palkittiin päättäjäisissä.

Kesän aika pelattiin seniorien tasoituksellinen reikäpelikilpailu molemmissa sarjoissa, naisissa 14 ja miehissä 24 osallistujaa. Voitot korjasivat Tuula Koponen sekä Kimmo Sarlin tiukkojen otteluiden jälkeen.

Seniorireissu jäi aikatauluhaasteiden ja kenttien heikon kunnon takia tekemättä, mutta 2018 yritetään taas.

Seuraottelu Nordcenterin senioreita vastaan pelattiin vieraissa  ja  tappio  ja kokonaiskisa  4 – 4, ensi vuonna tavoitteena voitto kotona.

Syyskuun 17 päivä pelattiin jo tutuksi tullut seniorien pistebogeymestaruuskilpailu, nytkin samaan kisaan osallistuivat juniorit omilla sarjoillaan. Osallistujia oli 22 (6 naista ja 16 miestä). Voittokolmikot Beatrice Östman, Pikita Lempiäinen-Koponen ja Ulla Mattsson sekä Juha-Pekka Vepsäläinen, Jukka Rahkonen ja Henri Mustamäki - tosi tasaisen kisa ja sijoitukset ratkesivat osin vasta tasoituksen mukaan.

WGCC Keilagolf järjestettiin  25.9.2017 ja mukana oli 7 senioria – voiton vei Tapio Rohkea.

Joulukuun alkupuolella jäsenmaksun maksaneita senioreja 390 (304 – 2016)  - naisia  139 (136)  ja miehiä 251 (168); kasvu selittyy paljolti miesten ikärajan muutoksella.

Kausi suosi kokonaisuudessaan golffareita, vaikka jäikin edellisvuotta lyhyemmäksi. Tiedottaminentapahtui sähköpostilla muutaman kerran kaudessa ja www-sivuilla sekä seniorikansiolla klubilla, tiedotuksesta tuli edelleen positiivista palautetta usealta seniorilta.

Senioritoimikunnan muodostivat vuonna 2017: Tapio Rohkea puheenjohtajana, Ulla Maija Heinä, Rauno Koskivainio, Matti Riipinen ja Olli Hakala jäseninä.

 

Pelikauden toiminta

Kukin seniori hoitaa talviharjoittelun omalla tavallaan. Osa pelaajista viettää ainakin osan aikaa etelän lämmössä pelaillen. Kevään saapuessa harjoittelua jatketaan rangella kunnes kenttä aukeaa. Varsinais-Suomen Senioriliigaa pelataan entiseen malliin.

Kesällä järjestetään pelimatka jollekin Etelä-Suomen kentälle.

Jatketaan keilausta Hanhivaaran keilahallilla talven aikana perjantaiaamuisin ja pyritään aktivoimaan lisää heittäjiä mukaan, samoin  WGCC Keilagolfiin.

 

Pelit ja kilpailut

Senioriliiga alkaa toukokuussa ja jatkuu koko kesän. Ensi vuonna on viisi kotiottelua. Tavoitteena on parantaa sijoitusta liigassa ja saada taas muutama uusi pelaaja mukaan ja aktivoida naiset pelaamaan.

Viikkokisaa pelataan kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa. Naisille järjestetään oma sarja. Pelipäivä on edelleen perjantai.

Reikäpelikisa järjestetään kesän aikana alkaen kesäkuussa.

Ideoidaan ja järjestetään joku joukkuekisa kesän aikana senioreille.

Elokuussa pelataan seuraottelu Nordcenterin seniorigolfareita vastaan kotona. Tavoitteena on tietty voitto.

Syyskuussa pelataan jo tavaksi tullut seniorien pistebogeymestaruuskisa yhdessä juniorien kanssa.

Pyritään edelleen aktivoimaan yhteistoimintaa juniorien ja muiden kanssa.

Osallistutaan mahdollisimman suurella joukolla kaikkiin Wiurilan tapahtumiin ja talkoisiin.

 

Tiedottaminen

Tiedottamista pyritään edelleen hoitamaan niin, että jokainen seniorigolffari tietäisi mitä tapahtumia järjestetään, tiedotus hoidetaan www-sivuilla sekä sähköpostitiedotteilla ja klubin seniorikansion avulla. Tämä edellyttää jokaisen seniorigolffarin nettiosoitteen ajantasaisuutta NexGolfissa.

 

Tags: