SENIORI-VALIKKO

Senior Aluetour 2018

Lounais-Suomen Senior AT –osakilpailut ovat:
1) ti 12.06. Harjattula Golf & CC (Turku)     KUTSU
2) la 14.07. Alastaro Golf  
3) to 02.08. Yyteri Golf

Finaali pelataan Ruuhikoski Golfin (EPG) kentällä Seinäjoella.

HUOM !
Ilmoittautuminen muuttunut :

Ilmoittautumistapa www.suomengolfseniorit.fi > golfbox-kilpailukalenteri Käyttäjätunnus: FI - kotiseuran numero - jäsennumero (esim. FI-36-2051),
katso jäsenkortista Salasana: syntymäaika muodossa 051040.
Anna sähköpostiosoite ja/tai kännykkänumero.
Tarkista että oma nimesi tulee pelaajalistalle.
Tasoitukset päivitetään kilpailupäivän aamuna keskusrekisteristä.
Pelaaja vastaa, että tasoitus on oikein oman golfseuran tiedostossa.
Väärällä tasoituksella pelaaminen aiheuttaa kilpailusta hylkäämisen.

 

 

Kilpailuohje 2018     

04.02.2018/PRe

 

Aluetour kilpailuohje 2018

Kilpailu on tarkoitettu Suomen Golfsenioreiden (SGS) jäsenille, joilla aktiivinen EGA-tasoitus. SGS:n jäsenyys on todistettava caddiemasterille kilpailuun ilmoittauduttaessa.  Kilpailussa pelataan kolme  osakilpailua seitsemällä alueella ja finaali kutsukilpailuna.  Osakilpailussa jokaisen sarjan 20 parasta saa rankingpisteitä. Pistetaulukko ja henkilökohtainen pistetilanne alueittain ja muut tilastot löytyvät SGS:n GolfBoxista. Pelaajapisteissä huomioidaan jokaisessa osakilpailussa (3) saavutetut pisteet. Finaaliin kutsutaan pelaajat alueittain ja sarjoittain suhteutettuna pelaajamääriin lopullisen rankinglistan perusteella. Aluekoordinaattorit lähettävät kutsut sähköpostilla alueeltaan finaaliin valituille pelaajille . Aluetourin kaikki kilpailut hoidetaan GolfBoxin kautta.  Aluetourin osakilpailuista vastaavat  aluekoordinaattorit, kukin omalla alueellaan.  Kokonaisvastuu Aluetourin kilpailuista on kiertuepäälliköllä.

 

 1. Pelimuoto miehillä 18 r lp hcp ja naisilla 18 r lp hcp sarjassa N50 ja 18r pb sarjassa N65.
 2. Sarjat ja tii:                    miehet 50v, keltainen tii,

miehet 60v, keltainen tii

miehet 65v, keltainen tii

miehet 70v, sininen tii

naiset 50v, punainen tii

naiset 65v, punainen tii                                                                                         Mikäli joku ym tii ei ole kentällä käytössä, aluekoordinaattori määrittelee pelattavan tiin.

 1. Henkilökohtaiset tasoitusrajat: miehet M50 4,5-36,0  ja M60,M65 ja M70 6,0-36,0

                                                         naiset 8,0-36,0                                                                                                                                                                                                               Kun kilpailija on osallistunut ensimmäiseen osakilpailuun ja täyttänyt silloin tasoitusrajat, on hän     oikeutettu osallistumaan jäljellä oleviin kilpailuihin, vaikka hänen tasoituksensa olisi laskenut alarajaa alemmaksi.

 1. Ilmoittautuminen jokaiseen kilpailuun tapahtuu SGS:n GolfBoxin kautta kutsussa mainitulla tavalla.    Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kutsussa mainitaan, ensin karsitaan alueen ulkopuolelta ilmoittautuneet ja sitten ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt, että nimesi saa näkyä lähtö- ja tuloslistoilla sekä kilpailussa otettuja kuvia saa julkaista.
 2.  Sarjat pelataan järjestävän seuran ja aluekoordinaattorin sopimassa järjestyksessä, mutta sarja aina kerrallaan (saman sarjan pelaajat peräkkäin). Osallistujalista ja lähtölista löytyvät GolfBxista.
 3. Golf-auton käyttö terveydellisistä syistä johtuen on sallittu
 4. Etäisyysmittarin käyttö on sallittu
 5. Tasatuloksen sattuessa, paremman sijoituksen saa se pelaaja. jolla on alhaisempi tarkka tasoitus. Mikäli tarkka tasoitus on sama, sitten matemaattinen menetelmä ja viimeiseksi arvomta.
 6. Osakilpailujen tulokset ovat GolfBoxissa ko kilpailun kohdalla.
 7. Kilpailujen palkinnoista vastaa järjestävä seura. Sarjoittain palkitaan parhaat pelaajat valtakunnallisen ketjun lahjakortein.  Osallistujien lukumäärä ratkaisee palkittavien määrän sarjoittain.
 8. Kilpailujen järjestelyt hoidetaan seurakohtaisesti yhdessä aluekoordinaattoreiden kanssa
 9. Pelaajalla on mahdollisuus osallistua oman alueensa ulkopuolella olevaan osakilpailuun ja hän on oikeutettu saamaan sijoituksen mukainen palkinto. Rankingpisteitä hän ei tästä kilpailusta saa.
 10. Kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä kilpailusääntöjä- Lisäksi noudatetaan Suomen Golfliiton paikallissääntöjä (hard card) sekä kentän paikallissääntöjä ja SGS:n aluetourin sääntöjä ja kilpailuohjeita.                                                                                                          

 

UUTISET

WGCC

 • 21.6.2018

  Toimisto palvelee juhannuksena (pe-su) klo 8-14. Alakioskissa kahvi on valmiina klo 8.00 alkaen, palvellen koko juhannuksen pelaajatilanteen mukaan. Wiurilan tiimi toivottaa kaikille oikein hyvää juhannusta! 

 • 19.6.2018

  Aloita golf hauskalla alkeiskurssilla, jossa opitaan uuden harrastuksen perusteet.

 • 17.6.2018

  Tänään su 17.6. klo 20 alkaen greenien lannoitusta.

 • 14.6.2018

  Suomen Golftalon demopäivä rangella huomenna pe 15.6. klo 15.30-18.00. Tule testaamaan kauden uutuudet, tsekkaamaan poistomailat tai hiomaan lyöntiä! Erikoistarjouksena demopäivässä: kaikkien klubi-iltaan osallistuvien kävijöiden kesken arvotaan Wilson DX2 -uutuuspalloja! 

 • 11.6.2018

  Perinteinen juhannuskisa pelataan to 21.6. Lähtö klo 17.00 yhteislähtönä. Lämpimästi tervetuloa mukaan, täältä alkaa juhannuksen vietto parhaalla mahdollisella tavalla! 

NUORISO

 • 16.6.2016

  Varsinaiset nuorison sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

SENIORIT

 • 16.6.2016

  Varsinaiset SENIORIEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

NAISET

 • 16.6.2016

  Varsinaiset NAISTEN sivut löytyvät TOIMINTA-valikosta

KENTTÄMESTARI

SoMe