Jäsentiedote kesäkuu 2023

Hyvää Alkanutta Kesää

 

Naiset Golfaa Kampanja

Wiurilassa järjestettiin keväällä hienon vastaanoton saanut Naiset golfaa-kampanja golfliiton tukemana - kiinnostuneita naisia ilmoittautui tutustumistilaisuuteen 34 kpl.
Osallistujille tarjottiin mahdollisuutta matalalla kynnyksellä tutustua golfiin, padeliin ja Wiurila golfin toimintaan. Tämän  jälkeen tarjosimme kolmen kerran intensiivikurssin, jossa osallistujat pääsivät kokeilemaan padelia, kuulemaan Kapteenimme ohjeet golfkentällä toimimiseen, saamaan Pro Mika Mäen oppeja golfista ja pallon lyömisestä sekä tutustumaan kesäkuun naisten illan kisailuun. Samalla käytiin läpi mitä pelaamisessa Wiurilan väylillä 1, 2 sekä 3 tulisi huomioida. Lopuksi nautimme iltapalan ravintola Sigridissä ja kuulimme palautteet kurssista.
Kurssi oli 20 osallistujalle hyvin antoisa. Uusia pelikavereita tulemme saamaan ainakin 14 ja iso osa kurssilaisista innostui golfista niin, että tulevat suorittamaan kuluvana kesänä greencardin. Osalla oli greencard jo taskussa ja he rohkaistuivat lähtemään kentälle. Samalla käynnistettiin heille tutorointipalvelu, joka otettiin ilolla vastaan ja nyt ensimmäiset uudet golfaajat on jo nähty kentällä kokeneimpien naisgolfareiden kanssa. Jos sinäkin kaipaat peliseuraa/tutoria kentälle, voit olla yhteydessä naistoimikunnan tai aktivointitoimikunnan jäseniin, joiden yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

 

Onhan sinulla jo seurannassa Wiurila Golf sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Twitter

Jussikisan yhteydessä luvassa oheisohjelmaa ruoan ja musiikin muodossa. Lisää infoa nexgolfissa. Musiikista vastaa Cover Bändi Valona.
 


 

Tapahtumakalenteria on julkaistu suurimmaksi osaksi kauden ajalle. Sieltä löytyy muitakin aktiviteetteja kuin kilpailua. Esim. ilmaisia seuratreenejä. Tulossa aina hieno Yökisa ja aina hauska Jussikisa
Jos jäsenistöllä on toiveita tapahtumien suhteen, niin laittakaa viestiä ry:n hallituksen suuntaan - myös järjestelevissä toimikunnissa on vapaita paikkoja tulla mukaan vapaaehtoistyöhön.

 

Mahdollisuus vaikuttaa – kun sähköpostiisi aikanaan ilmestyy pelaaja ensin kysely Wiurilasta, vastaamalla siihen on helppo tapa tuoda mielipide ja mahdolliset toiveet ja miksei kiitoksetkin seuran ja yhtiön tietoon.

 

GoGolf-seurajäsenyys – lehtiä löytyy toimistolta, hae omasi. 
HIO-vakuutuksen aktivointi ja HIO-vahinkoilmoituksen päivitys löytyy sivulta: www.wgcc.fi/gogolf-seurajäsenyys/gogolf-seurajäsenyys2023wgcc

 

Kaikille yleinen viikkokisa
Tiistaisin avoin viikkokisa, kisamaksu 5 euroa sarjoina SCR ja PB - lisäksi pelataan koko kilpailun kestävää eclectic-kisaa
Parhaat saatetaan palkita

Kimmo ja Tapsa

 

Padel
Muistithan että Wiurila Golfista löytyy myös kaksi huipputason padelkenttää?

Padel-aloittelijat Huom huom!!
Lauantaina 17.6.klo10-12. Padelin alkeiskurssi "Kustin" asiantuntevalla opastuksella. Et tarvitse omaa mailaa tai palloja.
Ilmoittautuminen caddiemasterille 027278100 tai toimisto@wgcc.fi. kuitenkin viimeistään to 15.6.
Kurssin hinta 20 euroa.
Tervetuloa!
Kokeneempien kenttävaraukset playtomicin kautta.

 

Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: www.wgcc.fi/golf-säännöt
Ready Golf: www.wgcc.fi/ready-golf
Golfkäyttäytyminen: www.wgcc.fi/golfkäyttäytyminen
Paikallissäännöt: www.wgcc.fi/paikallissäännöt  (päivitetty 11.4.2023)
Opetus ja Valmennus: www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus
Jäsenedut: www.wgcc.fi/jäsenmaksut-ja-edut

 

Terveisin
WGCC ry Hallitus