Jäsentiedote huhtikuu 2024

Hyvää alkanutta pelikautta 2024
 
Wiurila Golf avattiin jälleen pienenä yllätyksenä jo pääsiäisenä muista ennakkotiedoista poiketen. Osa jäsenistä palloili vielä Belekissä klubimatkalla, mutta kiihkeimmät ryntäsivät ajankohtaan nähden yllättävän hyväkuntoiselle kentälle. Keikkuva kevät kuitenkin katkaisi riemun hetkeksi, mutta tätä luettaessa on kenttä taasen avoinna. Seuran hallitus on kokoontunut jo neljä kertaa ja kevään/kesän suunnitelmia on pantu paperille ja www- sivuillekin. Nämä tulevat täydentymään kevään ja kesän edetessä. Seuraathan nettisivuille etusivun tapahtumia ja Nexgolfin kilpailut ja tapahtumat osioita tarkalla silmällä. Siellä näihin tapahtumiin ilmoittaudutaan! 

 

Kevään tapahtumia: 

 

Junnujen infoilta klubilla 16.4 klo 18

Nuoriso/junioritoiminnasta lisää: https://wgcc.fi/nuoriso/nuorisotoiminta 

 

Säännöt on tärkeää pitää mielessä kun pelaa ja hyvällä sääntötuntemuksella yleensä välttää virheet kentällä ja säästää lyöntejä lopputuloksesta. 

Sääntöilta klubilla 17.4 klo 18:00 (Nexgolf ilmoittautuminen)

 

Tutustumistapahtuma Rangella 21.4 klo 14-17

Tuo ystäväsi/kaverisi tai muuten vaan tuttusi tutustumaan golfiin rangelle. Paikalla seuratoimijoita avustamassa ja kertomassa golfista. Saattaa olla myös kaffetta ja pullaa. Kuulemma eräskin Lady on tuomassa 4 kaveriaan paikalle. Kuka panee paremmaksi? 

 

28.4 Kapteenien kierros klo 9 alkaen! 

Kapteenit Tommi ja Tia avaavat kauden 2024 virallisesti!  Kilpailun jälkeen Wiurilan Sigrid on luvannut ruokkia kilpailijat vaikka virallinen avajaispäivä ravintolalla on vasta 30.4.  Tulethan näyttämään miten talviharjoittelu on tarttunut, vai onko vielä mahdollisesti ruostetta kropassa. Saatetaan skiniäkin pelata.

 

Kilpailukalenteri päivittyy kauden aikana. Alkukauden kilpailut jo näkyvissä. Reikäpelit alkavat! Ilmoittaudu: https://wgcc.nexgolf.fi/wgcc/golf/tournaments

 

Uusien jäsenten tervetuliaisilta klubilla  14.5.

Toivotetaan uudet jäsenet tervetulleiksi ja kerrotaan seuran tapahtumista sekä esitellään seuratoimijoita. Erittäin hyvä aika ja paikka myös hypätä suoraan mukaan seuran toimintaan. 

 

Klubilauantai 18.5 klo 14:00 

Ohjelmamestarit Jallu ja Eija järjestävät hassunhauskan puolen kierroksen mittaisen kolmen mailan pariscramblen. Kullakin pelaajalla saa olla siis käytössään vain kolme mailaa. Ja jotta kisaan saadaan vielä lisää mausteita, niin joukkueet arvotaan päivää ennen kilpailua. Joukkueen tasoitus on puolestaan puolet parin yhteenlasketusta. Parhaat joukkueet palkitaan kisan jälkeen. Tapahtuman yksityiskohdat muun muassa kilpailun jälkeisen ruokailun ja kilpailumaksun osalta ovat vielä auki, mutta täydentyvät NexGolfiin sitä mukaa kuin selviävät. Rohkeasti vain ilmoittautumaan Nexgolfissa. 

 

Klubimatka Ahvenanmaalle 6.-8.9.2024

Vielä nelisen viikkoa aikaa ilmoittautua mukaan Lindstedtin Lassin isännöimälle klubimatkalle Ahvenanmaalle. Tällä reissulla pääset pelaamaan juuri Suomen parhaaksi rankatulle Slottsbanalle sekä myös Ålands Golfklubbenin toiselle kentälle, Kungsbanalle. Hintaan sisältyy bussi Wiurilasta, laivamatka, majoitus ja 2 green feetä. Ilmoittautumisaikaa on 10.5. saakka ja maksuaikaa 28.7. saakka. Kaikki yksityiskohdat löytyvät NexGolfista, jossa myös ilmoittautuminen.

 

 

Naistoimikunnan terveiset: 

Naisten kausisuunnittelu on valmis ja tänä vuonna puhaltavat muutoksen tuulet. Yksittäiset
teemapohjaiset naistenillat vaihtuvat viikkokisoihin, jossa naisilla oma sarja ja samalla kerätään koko kauden unelmakierrosta ecleticin merkeissä. Luvassa myös naisten reissu Hankoon ja Leidit kentällä yhteiskisa Wiurilassa SaG ja MTG kanssa. Osa tapahtumista on jo viety ja Nexgolfiin ja koko kauden ohjelma julkaistaan lähipäivinä. Kaikki naisten tapahtumat on tarkoitettu kaikille Wiurilan naisjäsenille. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kausi käynnistyy helatorstaina brunssilla & kisalla. Lisätietoa Nexgolfista.

Vetreänä viheriölle jooga:

Naistoimikunta järjestää myös koko jäsenistölle räätälöityä kehonhuoltoa,
kahden kerran kurssina. Nyt siis mahdollisuus saada vinkkejä miten pitää
kroppa vetreänä läpi kauden. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten varaa paikkasi
nopeasti. Ilmoittautuminen Nexgolfissa 24.4 mennessä.
Ajankohta on torstai 2.5 ja keskiviikko 8.5. klo 18-19:15.
Paikka: Lempeän liikunnan keskus, Tehdaskatu 13, Salo
Hinta on yhteensä 35€.
Lähde mukaan niin ollaan heti vetreänä viheriöllä!

 

 

Lisää naistoiminnasta löydät:

https://wgcc.fi/naiset/naiset

 

Senioritoiminnasta löydät tietoa täältä:

https://www.wgcc.fi/senioritoiminta

 

 

Pron terveiset - Aloita, treenaa, kehity golfissa Wiurilassa!
PGA Pro Mika Mäki tarjoaa monipuolisen opetustarjonnan Wiurilassa kesällä 2024 vasta-alkajista jo pidemmälle ehtineisiin singlepelaajiin.

 

Pron kursseista löydät helposti tietoa:

https://www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

https://www.mmgolf.fi/kesavalmennus

 

Lasten Golfleirit, Golfkouluja järjestetään kesäkuussa 1. 4.6–6.6 ja 2. 11.6–13.6. kello 10.00–15.00 välisenä aikana. Golfkoulu tarkoitettu 7–13-vuotiaille.

Yritykset, Seurat, Koulut. Varaa yritystapahtuma, lajiesittely, lajikokeilu tykypäivä ym.

Lisäksi tarjolla teematreenejä (Klinikoita), jatkokursseja ym.

Tiedustelut ja varaukset seuran tai MM Golf Academyn sivujen kautta. www.mmgolf.fi/kesavalmennusCoach Mika MM Golf Academy, 0400-783037, mika@mmgolf.fi,  www.mmgolf.fi

 

Edustus - Jos aiot osallistua kauden aikana golfliiton valtakunnallisten kiertueiden henkilökohtaisiin osakilpailuihin tai oman ikäluokkasi Suomen mestaruus kilpailuihin, niin ole yhteydessä seura kapteeniin tai Lady kapteeniin - kerromme lisää toiminnasta!

 

Padel megatarjous: Pelaa koko kesä 150€

https://wgcc.fi/padel

 

 

Hyödyllistä luettavaa:
Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-säännöt
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf

Golfkäyttäytyminen: https://www.wgcc.fi/golfkäyttäytyminen

Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot 
Opetus ja Valmennus: 
wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut