Jäsentiedote elokuu 2022

9.8.2022 Jäsentiedote

 

Jäseniä Wiurilassa  5.8.2022 800 kpl

 

Elokuu on Golfarin parasta aikaa!

Kenttä tarjoaa meille golfareille parastaan näin elokuussa ja tapahtumia riittää! Kenttä kuntoutuu kohisten ja ohimenneistä puteista saa alkaa etsiä syitä putterin yläpäästä.

Kuukausi polkaistiin käyntiin junnujen ja sennujen mestaruuskisoilla. Osallistujille tarjottiin mestaruuskisoissa maittava lounas, joten kaikki voittivat jotain. Sarjoissaan ykkösiksi tulivat Riikka Laakso, Tero Hovila ja Eppu Aho. Erityismaininta Epun tulokselle -8 kahden kierroksen yhteistuloksena. Hyvää tekemistä!

 

Seuraava tapahtuma – FJT kisat 13-14.8.  Talkoolaiseksi ilmoittautuminen Nexgolfin kilpailuilmoittaumisien kautta.

Mukana vahva edustus Wiurilasta: Eppu Aho, Kristo Herranen, Oskari Kataja ja Artturi Lehtinen. Tervetuloa mukaan kannustamaan omia poikia ja seuraamaan huippugolfia Wiurilaan.

Golfiin Tutustuminen 14.8 16-19 Rangella

Tule ja tuo kaverisi tutustumaan Golfiin. Paikalta löytyy varusteita ja ohjausta golfin erilaisiin tilanteisiin. Myös leikkimielisiä kilpailuja suoritetaan. Opastusta myös Golfin aloittamiseen. Tilaisuus on maksuton ja osallistujien kesken arvotaan greencard kurssi!

 

Mestaruuskisat 20-21.8

Kesän todellinen kohokohta edessä! Ilmoittauduthan mukaan oman sarjasi mestaruuskisoihin. Yleisen sarjan mestaruus ratkaistaan naiset siniseltä ja miehet valkoiselta teeltä. Sarjoja löytyy myös M/N 60, M 65, M/N 70 vuotiaille. Haasta itsesi ja kaverisi mukaan kisaamaan! Molempina kispäivinä seura tarjoaa ravintolassa lounaan osallistujille! Muista myös kertailla golfin sääntöjä niin säästät kisoissa lyöntejä. Linkit kirjeen lopusta.

 

Pelimatka Hills by GoGolfiin sunnuntaina 28.8.

Jäsenten pelimatka suuntaa tällä kaudella Hills by GoGolfiin (entinen Hillside Golf) Vihtiin, jossa pelataan Musta kenttä,eli Pata ♠️ ja Risti ♣️ (entinen Hill Course), jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun uusmaalaiseen kansallismaisemaan.. Yhteiskuljetus Wiurilasta klo 8:15, lähdöt alkaen klo 10:00. Hinta 44 eur (myös junioreille) sisältäen greenfeen, lounaan ja bussikuljetuksen. Paluu Wiurilaan klo 17:00-18:00. Lähdöt on varattu 24 hengelle ja paikkoja on vielä jäljellä, mutta toimi nopeasti, sillä ilmoittautuminen päättyy jo 20.8.

Padel tutustumiset jatkuvat padel kentällä. Seuraa Nexgolfin kilpailut ja tapahtumat osiota!

 

Pron Terveiset

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa golfin harrastus. Kannattaa myös kehittää omaa swingiä tai lähipeliä paremmaksi, jotta pelisi sujuu entistä paremmin kohti omia tavoitteita. Älä vaivaa kaveriasi kysymyksillä vaan ota suoraan yhteyttä Prohon!

Tule rohkeasti juttelemaan miten haluaisit kehittää peliäsi. Olen täällä teitä varten, jotta saat vastauksia näihin kysymyksiin. Tarjolla varmasti taitoa vastaavaa toimintaa ikään katsomatta kaikille aloittelijoista kilpapelaajiin.

 

Eloterkuin,

Coach Mika

 

-Ilmoittautuminen kaikkiin PROn palveluihin www.varaaheti.fi/mmgolfacademy/fi/wiurila_golf__country_club/mmgolfacademy3

-Lisäinfoa www.wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

- Ilmoittautuminen seuran sponsoroimiin PRO:n harjoituksiin  NexGolfin kautta  = seuratkaa  Kilpailut ja Tapahtumat

 

 

Ja sitten hyödyllistä kertausta edellisestä kirjeestä: 

Rangella lyöminen

Rangen ketjujen välinen lyöntialue pysyy kauemmin lyöntikelpoisena, kun harjoitellessanne lyötte pallon aina edellinen lyöntijäljen vierestä/takaa.

 

A picture containing text, grassDescription automatically generated

 

 

Huolehdi kentästä ja etiketistä

Bunkkerien haravoinnissa on havaittavissa melkoista huolimattomuutta kentällä. Kenenkään mielestä ei varmaan ole mukavaa lyödä esim. syvästä kengänjäljestä. Haravoidaan siis kunnolla – saa haravoida myös muidenkin jälkiä, kun sellaisia näkee.

Muistetaan kaikki ja muistutetaan kaveriakin kentän kunnosta huolehtimisesta - korjataan vähintään omat lyönti- ja alastulojäljet. Muiden jättämien jälkien korjaaminenkaan ei ole kielletty. Myös oman ryhmän kannustaminen jälkien korjaamiseen (positiivisessa hengessä) sataa kaikkien pelaajien yhteiseen laariin.

Pallon alastulojälki tulisi korjata heti jolloin viheriön ruoho korjaantuu jopa päivässä, muussa tapauksessa ruohon korjaantuminen voi kestää viikkoja.

Hiekkapussukat löytyvät alaparkkipaikalta kärryjen luota (hieman piilossa joskus auton takana, näkyvyyttä pyritään parantamaan)

 

DiagramDescription automatically generated with medium confidence

 

Seura-aktiiveja ja hyviä ideoita mahtuu hyvin lisää toimintaan

Jos tunnet pientäkään kiinnostusta seuran hallitustoimintaa kohtaan tai olemaan osa jotain toimikuntaamme, ole yhteydessä hallituksemme jäseneemme.  Meitä vapaaehtoisia ei koskaan ole liikaa. Mitä enemmän resursseja, sen paremmin pystyisimme palvelemaan jäsenistöä - osallistumalla on mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa.

Ja jos on mielessä jotain hyvää ideaa mitä seurassa voisimme toteuttaa, niin alkaa epäröikö ehdottaa.

Myös kaikki palautteet ovat tervetulleita – niidenkin kautta on mahdollista kehittää toimintaamme.

 

Hyödyllistä luettavaa:

Golfin säännöt: wgcc.fi/golf-saannot
Ready Golf: wgcc.fi/ready-golf
Paikallissäännöt: wgcc.fi/paikallissaannot (päivitetty 8.6.2022)

-Moni jo varmaan huomannutkin, että OUT linja on poistettu 8. greenin takaa.
Etiketti Wiurilassa: wgcc.fi/etiketti
Kilpailumääräykset: wgcc.fi/kilpailumaaraykset (päivitetty 8.6.2022)
Opetus ja Valmennus: wgcc.fi/opetus-ja-valmennus

Jäsenedut: wgcc.fi/jasenmaksut-ja-edut

Puheenjohtajan ja kapteenin  terveiset    www.wgcc.fi/puheenjohtajan-ja-kapteenin-palstat

 

Miten ja miksi korjata alastulojälki: https://youtu.be/x1UWnpv3woU