AKTIVOINTITOIMINTA

 

Toimintasuunnitelma 2024

 

Aktivoinnin tavoitteena on tukea seuran jäseniä ja edistää yhteisöllisyyttä järjestämällä aktiviteetteja, joilla yhä useampi, oli kyseessä sitten juuri golfharrastuksen aloittanut tai jo vanha konkari, saadaan osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan ja tapahtumiin ja siten sekä kehittymään pelaajana että kasvattamaan sosiaalista verkostoaan osana seurayhteisöä. 

Keväällä, ennen kuin kotimainen kausi pääsee vauhtiin, järjestämme klubimatkan Belekiin Turkkiin. Ajankohta on 24.-31.3.2024 ja vastaavana matkanjärjestäjänä OnGolf.

Seura tukee jäsentensä osallistumista Head Pro Mika Mäen opetukseen. 

Uusille jäsenille (hiljattain green cardin suorittaneet sekä muista seuroista seuraan liittyneet ja mahdollisesti useamman vuoden passiivisena olleita) järjestetään alkukaudesta tervetuliaisilta, jossa esitellään seuran toimintaa ja verkostoidutaan. Myös tutor-toimintaa pyritään järjestämään green cardin juuri suorittaneille jäsenille. 

Seuran jäsenille järjestetään kauden aikana yksi kaikille avoin päivän pelimatka jollekin lähialueen kentälle sekä perinteinen Äijien Reissu miehille.  

Klubilauantaita jatketaan myös 2024. Tavoitteena on järjestää yksi tapahtuma alkukaudesta ja lokakuussa valopallotapahtuma. Muutoksena edellisiin vuosiin, alkukauden tapahtuma on puolikkaan sijaan koko kierros. Kierroksen jälkeen vietetään yhteistä aikaa Wiurilan Sigridissä. 

Loppukesästä / alkusyksystä on tavoitteena järjestää lyhyempi klubimatka Ahvenanmaan kentille.

Uusia jäseniä pyritään hankkimaan muun muassa järjestämällä keväällä golfiin tutustumistapahtuma rangella.

Aktiivista golfkautta kaikille!

 

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Tags: